Lid worden.

(We hebben een “tijdelijke” stop op nieuwe leden!)

We maken graag eerst kennis met mensen die lid willen worden. Mail of bel ons voor een afspraak of kom op een zaterdag langs.
U kunt het aanmeldingsformulier invullen en daarna verzenden. Het formulier wordt ook naar u gemaild.
Stalling in de loods is voor nieuwe leden niet mogelijk!

Heeft u vragen dan kunt u via “Contact” of zelf mailen naar: secretaris@de-samenwerking.nl

Hoe verloopt de aanmelding?

1. Op de wachtlijst:
Na uw aanmelding schrijft de secretaris u in. Na de administratiekosten voldaan te hebben, kunt meedoen aan de verenigingsactiviteiten en krijgt u toegang tot het ledendeel van de site. De vereniging telt ca. 140 leden. Niet ieder lid stalt elk jaar zijn boot. Elk jaar zijn er leden die hun lidmaatschap opzeggen en kunnen er weer nieuwe leden toetreden.

Begin mei van elk jaar is bekend welke leden er het komende winterseizoen willen stallen. Als er ruimte is, worden de mensen op de wachtlijst, op volgorde van binnenkomst, gebeld of gemaild of zij willen stallen. Het bestuur ziet er op toe dat de wachtlijst niet langer dan 30 inschrijvingen wordt. Wanneer u aan de beurt bent hangt dus af van de grootte van uw boot, eigen trailer en het aantal opzeggingen.

2. Aankomend lid:
Als u voor de eerste keer de wal op gaat, wordt u aankomend lid. Op dat moment wordt inschrijfgeld gevraagd. Dit geld wordt gestort in het gebouwenfonds. Dit fonds is bedoeld om de voorzieningen op de werf in stand te houden en te verbeteren.

3. Lid worden:
Aankomende leden die voor de tweede keer op de wal komen worden indien er ruimte is op de ledenlijst, op voorstel van het bestuur door de Algemene Ledenvergadering, aangenomen als lid. Uitgangspunt bij het aannemen van leden is dat men zich houdt aan de afspraken en de huisregels.

Naar het aanmeldformulier
Bekijk de tarieven