Alles over hellingen

DATA BOTEN UIT HET WATER: Hellingdagen 2021; 9, 16, 23, 30 oktober.

Deze data zijn onder voorbehoud van:

  • Corona regels

======================================

Stallingsformulieren

Bijgewerkt tot 16 mei 2021.

Mededeling

Voor allen die in de loods stallen, geldt de volgende mededeling:

Zoals u allen weet gaan op de eerste hellingdag in het voorjaar alle boten uit de loods te water. Mochten er mensen zijn, die tijdig hebben aangegeven toch nog in de loods te willen blijven liggen met hun schip, dan is dat mogelijk tegen hetzelfde tarief dat geldt voor de degenen die buiten gestald liggen en ook nog enkele weken naar binnen gaan.

Wij vinden dat namelijk tegenover die (extra) betalende leden wel zo eerlijk. (zie tarieven van voorjaar op deze site) De regeling is vanaf het seizoen 2014 / 2015 ingevoerd.

Hopend op uw begrip wat betreft bovenstaande.

Het Bestuur

hellingaanvraag

Het aanvraagformulier voor het volgend seizoen wordt u per email toegestuurd tussen 1 en 15 februari. Deze mail moet u dan vervolgens beantwoorden voor 15 maart(van dit jaar). We raden u aan deze verzonden mail te bewaren ( b.v. in verzonden items)

Voor 15 juli van elk jaar ontvangt u bericht bij eventuele wijzigingen op uw aanvraag. Zo niet dan is uw aanvraag geaccepteerd.

Wachtende leden krijgen bij plaats voor 30 april bericht voor wel of geen stalling. Leden zonder email adres krijgen de aanvraag per post.

De hellingcommissie.

Hellingreglement

Een onderdeel van het huishoudelijk reglemen is artikel 7: het hellingreglement. Hierin is de procedure vastgelegd hoe de hellingommissie de plaatsen toewijst.

zie hiervoor het volledig huishoudelijk reglement en klik op artikel 7.